Our Customer Rate Us 9.2 / 10
4.7/5

Sanita Dental Hospital Review

Sanita Dental Hospital Score
5.0
Rated 5.0 out of 5
Read all Sanita Dental Hospital reviews collected from trusted sources or leave a review yourself. Our expert review is coming soon.

Sanita Dental Hospital Turkey Expert Review

Our Expert Review will be available shortly. In the meantime, we invite you to share your personal experiences with the clinic by leaving a review.

Sanita Dental Hospital information

Sanita Dental Hospital

Top Rated Dental Clinics in Turkey May 2024

IdealofMeD

  • #1 Clinic in Turkey
WE RECOMMEND

Denthub

  • #2 Clinic in Turkey

Smile Team

  • #3 Clinic in Turkey
Book a free consultation, now with dental screening worth €250!

All Sanita Dental Hospital Turkey Reviews

5.0
Rated 5.0 out of 5
5.0 out of 5 stars (based on 26 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Profesyonel hizmet budur

Rated 5.0 out of 5
May 15, 2024

Doktorlarım Çiğdem hanım, Muhammet vede Burak beylere çok teşekkür ediyorum. Dişlerimin bakımı profesyonel ve süratli bir şekilde tamamlandı. Sanita İzmir’de gerçekten de ekibin takım çalışması övmeye değer çünkü hızlı, güler yüzlü ve hasta odaklı hizmet sunuluyor. Diş teknisyenlerine (Yusuf bey süper iş yaptın) ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü biraz daha iyiyi yakalamak için bir dizi prova ve testler yaptılar. Ben memnunum ve bundan sonra diş bakımımı Sanita İzmir’de devamlı olarak yaptıracağım. Sanita İzmir ekibine saygılar . CENGİZ

C. Z.

Profesyonel hizmet budur

Rated 5.0 out of 5
May 15, 2024

Doktorlarım Çiğdem hanım, Muhammet vede Burak beylere çok teşekkür ediyorum. Dişlerimin bakımı profesyonel ve süratli bir şekilde tamamlandı. Sanita İzmir’de gerçekten de ekibin takım çalışması övmeye değer çünkü hızlı, güler yüzlü ve hasta odaklı hizmet sunuluyor. Diş teknisyenlerine (Yusuf bey süper iş yaptın) ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü biraz daha iyiyi yakalamak için bir dizi prova ve testler yaptılar. Ben memnunum ve bundan sonra diş bakımımı Sanita İzmir’de devamlı olarak yaptıracağım. Sanita İzmir ekibine saygılar . CENGİZ

C. Z.

Almanya’dan tedavi için İzmir Sanita…

Rated 5.0 out of 5
May 14, 2024

Almanya’dan tedavi için İzmir Sanita Sağlık merkezine gelip kısa sürede tedavi oldum ve gayet memnun kaldım, kesinlikle için rahat olsun tüm tedavi sürecimi olumlu geçirmekle birlikte çok memnun kaldım

Volkan Kizar

Almanya’dan tedavi için İzmir Sanita…

Rated 5.0 out of 5
May 14, 2024

Almanya’dan tedavi için İzmir Sanita Sağlık merkezine gelip kısa sürede tedavi oldum ve gayet memnun kaldım, kesinlikle için rahat olsun tüm tedavi sürecimi olumlu geçirmekle birlikte çok memnun kaldım

Volkan Kizar

Ortodonti Planı Sonrası Dolgu/Diş Temizliği

Rated 5.0 out of 5
February 17, 2024

İlk olarak ortodonti tedavi için gittim, sonrasında şeffaf diş teli opsiyonu istediğim için başka bir yer ile devam ettim ama çok ilgili ve profesyonel oldukları için aklımda kaldılar ve ben de yeni yerimde ortodonti tedavime başlamadan önce yaptırmam gereken diş taşı temizletme ve dolgu işlemlerim için buraya geldim.

Atlantis Altunbaşak

Harika

Rated 5.0 out of 5
February 1, 2024

Çok memnun kaldım. Her türlü işlemde çok fazla yardımcı oldular, çok ilgilendiler. Merve Hanım’a da ayrıca teşekkür ediyorum, rahat rahat gülebiliyorum artık. Benim için çok kıymetli.

Beren Eskin

A very good dentist for implants

Rated 5.0 out of 5
January 5, 2024

Thank you to everyone that helped me at sanita. Everyone there is so professional at their job. I recommend to everyone that is indecisive. They made me feel like family and I always felt comfortable.

Zeynep Kosar

Bir saglik calisani oldugumu belirterek…

Rated 5.0 out of 5
November 19, 2023

Bir saglik calisani oldugumu belirterek baslamak isterim,malum saglik sektorunun ticarethaneye donustugu son yillarda , buyuk arastirmalari zorunlu kilan ozel sektore guven malesef azaldi. TV de reklamini izleyip ,uzun soru yagmuruna tuttugum saglik danismani Omer Bey sayesinde ,buyuk disci korkuma ragmen gitmeye karar verdigim ve henuz tedavim tamamlanmadigi halde yorumumu paylasmakta tereddut etmedigim sanita saglik gurubuna cok tesekkurederim. Ben yardimci olabilecegini dusunerek tedavimi detaylandirmak taraftariyim.Arastirma yaparken eksikligini hissetmistim. Disci korkum yuzunden erteledigim dis bakimim tum dislerimin islevini yitirmesi île sonuclandi. Dr Esra Hacioglu tavsiyesi ve onderliginde total anestezi ortaminda 4 saat suren ve toplamda 28 dis cekimi 12 implant uygulanan bir operasyon gecirdim. tum on islemler ve ameliyat oncesi on analizler esnasinda yanimda hep guler yuzlu bir sanita calisani vardi.anesteziden uyandigimda elimi tutan yine melek bir sanita hasta danismaniydi. Bu arada Bahadir beyi de unutmadan gecemeyecegim,guler yuzlu hosgorulu ve tum Maddi detaylandirmada son derece net titiz ve anlayisliydi. Ardindan dr ceren mina karzan i tanidim, yeni dislerimin mimari. Isine olan saygisina vé titizligine hayranligimi belirtmeden gecemeyecegim. Simdi bekleme asamasindayim fransaya dondum. Ama her sorumu incelikle yanitlayan sanita hala benimle. Geldigimden beri her korkumda telasimda sabirla benim yanimda olup saglik hizmetine sadik kalan sanita yi herkese tavsiye ederim. Benim ici en net yonu saglik hizmeti Vermekle sinirli olmasi, sagligin turizme donustugu bir donemde sadece ne istediginizle degil sagliginizla cok alakalilar.Göz boyayan kafa ve pek tabiki hesap karistiran otel tur kampanyalari olmamasi,Tedavim bittiginde diger ayrintilarida paylasacagim , malum 3 ay beklemem lazim. Umarim sorulariniza suphelerinize isik olmusumdur. Saglikli gunler dilerim.

JANCEVSKI Dejan

Karşılanması da dahil her şeyden çok…

Rated 5.0 out of 5
November 3, 2023

Karşılanması da dahil her şeyden çok memnun kaldık çok teşekkür ederiz, hiçbir aksilik yaşamadık

Ali Osman Acar

Sanitaya rahatlıkla tavsiye ediyorum

Rated 5.0 out of 5
November 2, 2023

Sanita sağlık grubu İzmir şubesine implant icin başvurmuştum. İmplantım çok korkmama rağmen çok iyi geçti. Hasta memnuniyetine değer veren bir sağlık grubu. Bu süreçte bana her konu da yardımcı olan Tuba hanıma çok teşekkür ediyorum. Doktorlar ve asistanlar gayet tecrübelidir rahatlıkla güvenebilirsiniz. Herkese tavsiye ediyorum!

Sengul Guven

Leave a Review for Sanita Dental Hospital

Compare prices & Find The Right Clinic

Frequently asked questions

The clinic is situated in İstanbul.
Yes, dental treatments at Sanita Dental Hospital in Turkey are often more cost-effective than in many Western countries.
Genuine reviews of Sanita Dental Hospital Turkey can be easily accessed on our website. We list real people reviews from trusted sources, and you can even leave a review yourself.
Last updated in Aug 2023

Get the best offers

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website