Our Customer Rate Us 9.2 / 10
4.7/5

denthouse Dental Clinic Review

denthouse Dental Clinic Score
4.8
Rated 4.8 out of 5
Read all denthouse Dental Clinic reviews collected from trusted sources or leave a review yourself. Our expert review is coming soon.

denthouse Dental Clinic Turkey Expert Review

Our Expert Review will be available shortly. In the meantime, we invite you to share your personal experiences with the clinic by leaving a review.

denthouse Dental Clinic information

denthouse Dental Clinic

Top Rated Dental Clinics in Turkey Jul 2024

IdealofMeD

  • #1 Clinic in Turkey
WE RECOMMEND

Denthub

  • #2 Clinic in Turkey

Smile Team

  • #3 Clinic in Turkey
Book a free consultation, now with dental screening worth €250!

All denthouse Dental Clinic Turkey Reviews

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 out of 5 stars (based on 55 reviews)
Excellent91%
Very good5%
Average0%
Poor0%
Terrible4%

Getting a Hollywood smile at Denthouse…

Rated 5.0 out of 5
June 14, 2024

Getting a Hollywood smile at Denthouse Dental Clinic was an incredible experience. I thank everyone who works at Denthouse very much. Especially the translator Mert was always helpful to me. Thank you Denthouse.

Fadia Aguad

Sonra üzülmek istemiyorsanız

Rated 1.0 out of 5
May 27, 2024

Sonra üzülmek istemiyorsanız, şimdi buradan vazgeçin !!!

2022 yılı sonunda, Danimarka’dan tüm ağız diş implant ve zirkonyumları yaptırmak için Türkiye’de bir aracı kurum vasıtası ile Denthouse kliniğe başvurdum. Fiyat açısından değerlendirip diğer seçenekler arasından bu kliniği tercih ettim. Yaptıranlar bilir, implant tedavisi 2 aşamalıdır.ilk aşama sonrası geçici dişler takılır, 3-4 ay sonrasında tedavinin ikinci aşamasında ölçüler alınarak zirkonyum kaplamalar takılır. 2 aşamalı bu tedavi planı için , 2 aşamalı bir ödeme planı konusunda bana yardımcı olundu.

Maalesef daha ilk aşamadan itibaren sorunlar başladı, yapılan geçici diş Danimarka’ya döndükten 1 hafta sonra düştü. Aracı kurum ile görüştüm, bir kliniğe gidip yapıştırmamı ,tedavimin 2. aşama ödemesinden düşeceklerini söylediler.( Geçici dişi bu şekilde yapan klinik olmasına rağmen, ücretini aracı kurum karşıladı )

2023 Şubat ayında , implant yaptırmamın üzerinden 3 ay geçince tedavimin ikinci aşaması için büyük bir heyecan ile Türkiye’ye gittim. Yıllar sonra hayalim olan ,güzel görünen ve sağlıkla yemek yiyebileceğimi düşündüğüm dişlerime kavuşacaktım. Ancak Denthouse kliniğin sorumluluk kabul etmeyen yaklaşımı nedeni ile mümkün olmadı. Zirkonyum kaplamalarım yapıldıktan hemen sonra daha uçağa binip Danimarka’ya dönmeden bir terslik olduğunu anlamıştım. Aslında dişlerimin estetik görünümü gayet güzel olmuştu, bu açıdan hiçbir şikayetim yoktu.Ancak dişler ağzımda tam oturmuyor, sağa sola oynuyordu, ilk başta yeni olduğu için alışmamın biraz zaman alacağını ve sabretmem gerektiğini düşündüm. Ancak durum öyle değildi. Günden güne bu sallanma artarak devam etti, yeni yapılan zirkonyum dişler iki ayrı noktadan küçük şekilde kırılmaya başladı.

1 ay sonra tekrar düzeltme için Türkiye’ye gitmem gerekti, yeniden uçak bileti aldım , aracı kurum otelimi organize etti ve ödedi. Klinik ise neredeyse yüzüme bile bakmadı, bizim yapabileceğimiz birşey yok, herşey yolunda deyip geri göndereceklerdi, ısrarla rahatsız olduğumu , üst dişlerin tam oturmadığını söylemem sonrası; kabul etmem halinde üst dişleri çıkaracaklarını ,kırılırsa yeni dişler için tekrar yarı ücret alacaklarını söylediler. Çıkarırken kırılmadığı için ek ücret almadan düzeltme yapıp yeniden yapıştırdılar ve beni gönderdiler. Maalesef yapılan bu ara müdahele de fayda etmedi, döndükten sonra dişlerimdeki sallanma devam etti, kliniğin sahibi olan Dr Osman Öztürk’e ulaşıp derdimi anlatmaya çalıştım ama dinlemek bile istemedi, buraya gel burada bakalım diyor. Daha önce tekrar gittiğimde de odasından çıkıp sorunun ne olduğunu bile sormadı bu arada. kendisine ulaşmaya çalıştığımda beni dava etmekle tehdit etti, ardından da yazdığı mesajları sildi.

Sürekli artarak sallanan ve farklı yerlerden ufak kırılmaları devam eden dişlerim, 1 ay önce alttan ikiye ayrıldı. Şu anda Danimarka’da bir kliniğe gidiyorum ve zirkonyum kaplamalarım tekrar değişecek, bu arada tam oturmayan , sürekli sallanan dişler nedeni ile implantlardan biri de zarar görmüş. Diş etlerimdeki ağrı ve kanama şikayetlerim de devam ediyor.

Kliniğe ulaşmaya çalıştık, en azından kaplamalarımı tekrar yaptırmam için bir miktar ödeme yapmaları için , oralı bile olmadılar .

Aşağıda dişlerimden sorun yaşadığım zamanlarda klinik ile de paylaştığım bazı fotoğraflarımı da paylaşıyorum. Herkes aynı değildir tabiiki ama kendi ülkemden bir yerin böyle davranması içimi daha da acıttı.

Ben Allah’a havale ettim, ancak başkaları da benzer sorunlar yaşamasın diye buradan yazıyorum.

Siz siz olun Denthouse’dan uzak durun…

Ibrahim

Sonra üzülmek istemiyorsanız

Rated 1.0 out of 5
May 27, 2024

Sonra üzülmek istemiyorsanız, şimdi buradan vazgeçin !!!

2022 yılı sonunda, Danimarka’dan tüm ağız diş implant ve zirkonyumları yaptırmak için Türkiye’de bir aracı kurum vasıtası ile Denthouse kliniğe başvurdum. Fiyat açısından değerlendirip diğer seçenekler arasından bu kliniği tercih ettim. Yaptıranlar bilir, implant tedavisi 2 aşamalıdır.ilk aşama sonrası geçici dişler takılır, 3-4 ay sonrasında tedavinin ikinci aşamasında ölçüler alınarak zirkonyum kaplamalar takılır. 2 aşamalı bu tedavi planı için , 2 aşamalı bir ödeme planı konusunda bana yardımcı olundu.

Maalesef daha ilk aşamadan itibaren sorunlar başladı, yapılan geçici diş Danimarka’ya döndükten 1 hafta sonra düştü. Aracı kurum ile görüştüm, bir kliniğe gidip yapıştırmamı ,tedavimin 2. aşama ödemesinden düşeceklerini söylediler.( Geçici dişi bu şekilde yapan klinik olmasına rağmen, ücretini aracı kurum karşıladı )

2023 Şubat ayında , implant yaptırmamın üzerinden 3 ay geçince tedavimin ikinci aşaması için büyük bir heyecan ile Türkiye’ye gittim. Yıllar sonra hayalim olan ,güzel görünen ve sağlıkla yemek yiyebileceğimi düşündüğüm dişlerime kavuşacaktım. Ancak Denthouse kliniğin sorumluluk kabul etmeyen yaklaşımı nedeni ile mümkün olmadı. Zirkonyum kaplamalarım yapıldıktan hemen sonra daha uçağa binip Danimarka’ya dönmeden bir terslik olduğunu anlamıştım. Aslında dişlerimin estetik görünümü gayet güzel olmuştu, bu açıdan hiçbir şikayetim yoktu.Ancak dişler ağzımda tam oturmuyor, sağa sola oynuyordu, ilk başta yeni olduğu için alışmamın biraz zaman alacağını ve sabretmem gerektiğini düşündüm. Ancak durum öyle değildi. Günden güne bu sallanma artarak devam etti, yeni yapılan zirkonyum dişler iki ayrı noktadan küçük şekilde kırılmaya başladı.

1 ay sonra tekrar düzeltme için Türkiye’ye gitmem gerekti, yeniden uçak bileti aldım , aracı kurum otelimi organize etti ve ödedi. Klinik ise neredeyse yüzüme bile bakmadı, bizim yapabileceğimiz birşey yok, herşey yolunda deyip geri göndereceklerdi, ısrarla rahatsız olduğumu , üst dişlerin tam oturmadığını söylemem sonrası; kabul etmem halinde üst dişleri çıkaracaklarını ,kırılırsa yeni dişler için tekrar yarı ücret alacaklarını söylediler. Çıkarırken kırılmadığı için ek ücret almadan düzeltme yapıp yeniden yapıştırdılar ve beni gönderdiler. Maalesef yapılan bu ara müdahele de fayda etmedi, döndükten sonra dişlerimdeki sallanma devam etti, kliniğin sahibi olan Dr Osman Öztürk’e ulaşıp derdimi anlatmaya çalıştım ama dinlemek bile istemedi, buraya gel burada bakalım diyor. Daha önce tekrar gittiğimde de odasından çıkıp sorunun ne olduğunu bile sormadı bu arada. kendisine ulaşmaya çalıştığımda beni dava etmekle tehdit etti, ardından da yazdığı mesajları sildi.

Sürekli artarak sallanan ve farklı yerlerden ufak kırılmaları devam eden dişlerim, 1 ay önce alttan ikiye ayrıldı. Şu anda Danimarka’da bir kliniğe gidiyorum ve zirkonyum kaplamalarım tekrar değişecek, bu arada tam oturmayan , sürekli sallanan dişler nedeni ile implantlardan biri de zarar görmüş. Diş etlerimdeki ağrı ve kanama şikayetlerim de devam ediyor.

Kliniğe ulaşmaya çalıştık, en azından kaplamalarımı tekrar yaptırmam için bir miktar ödeme yapmaları için , oralı bile olmadılar .

Aşağıda dişlerimden sorun yaşadığım zamanlarda klinik ile de paylaştığım bazı fotoğraflarımı da paylaşıyorum. Herkes aynı değildir tabiiki ama kendi ülkemden bir yerin böyle davranması içimi daha da acıttı.

Ben Allah’a havale ettim, ancak başkaları da benzer sorunlar yaşamasın diye buradan yazıyorum.

Siz siz olun Denthouse’dan uzak durun…

Ibrahim

Denthouse Istanbul

Rated 5.0 out of 5
March 10, 2024

I came across the Internet at a Denthouse clinic in Istanbul and was fascinated. Everything was organized by phone with the smallest details. The medical consultant Melis who took care of us is great, smiling and positive.The clinic employs the best professionals .Everything happens quickly and accurately, the result is a great smile that my husband and I dream of.It took exactly 3 months for the entire treatment. The first visit was 3 days when our implants were placed. The second visit 7 days in which they returned our smiles.Respect to Dr. Osman , Dr. Aydan and their team.

Marieta Ivanova

Ik had een goede ervaring bij de…

Rated 4.0 out of 5
January 22, 2024

Ik had een goede ervaring bij de clinic, met personeel en met de alle behandelingen. Iedereen zorgen goed voor je.

monica varela

Super Expérience

Rated 5.0 out of 5
January 22, 2024

Je tiens particulièrement à remercier Nicolas depuis la prise de contact il y a 2 mois, explications, diagnostics et devis très clairs. La prise en charge depuis l’aéroport, la semaine à l’hôtel, l’accueil et les soins avec un personnel hyper pro et des locaux neuf ou on se sent très à l’aise, tout a été juste parfait! J’ai été rassuré du 1er au dernier jour des soins et le résultat correspond à mes attentes, je recommande vivement cette clinique et j’ai hâte d’y retourner dans 3 mois pour la pose de mes implants😁

Patrick Nleme

Zeer tevreden

Rated 5.0 out of 5
January 21, 2024

Zeer tevreden! 2 dagen geleden klaar met me facing zirkonyum helemaal blij mee. Ze waren heel lief, hulpzaam en heel geduldig. Meneer Enes heeft me wortelkanaalbehandeling gedaan ondanks ik zo bang was kreeg hij me altijd rustig ik ben hem heel dankbaar voor z’n geduld en hij was ook heel grappig haha. En mevrouw aydan Boztuna heeft me zirkonyum gedaan wat een lief vrouw heel vrolijk en heel hulpzaam en natuurlijk helemaal blij met me tanden dankzij mevrouw aydan.

Candan Gurel

I came to denthouse for a hollywood…

Rated 5.0 out of 5
January 5, 2024

I came to denthouse for a hollywood smile (crowns on evert tooth) Denthouse far exceeded my expectations. Everyone is very friendly, understanding, professional and hygienic which made me trustful and relaxed sitting in the dental chair. I’m very satisfied with the results, it was a perfect procedure and i recommend Denthouse to everyone who wants to have a beautiful smile. Thank you to every single person at Denthouse.

Fadim Gunay

Top service

Rated 5.0 out of 5
January 5, 2024

Good service

Zakaria Haid El Assiri

Yeni yılda herkese saglıklı mutlu…

Rated 5.0 out of 5
January 3, 2024

Yeni yılda herkese saglıklı mutlu huzurlu güzel gülüşler dilerim.Tabiki o güzel gülüşlere sahip olabilmek icin Denthouse Diş klinigini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.Biz cok Memnun kaldık Diş hekimleri ve çalışanları hepsi cok samimmi ve candan.Cok TESEKKÜRLER

safiye sevilmis

Leave a Review for denthouse Dental Clinic

Compare prices & Find The Right Clinic

Frequently asked questions

The clinic is situated in ISTANBUL.
Yes, dental treatments at denthouse Dental Clinic in Turkey are often more cost-effective than in many Western countries.
Genuine reviews of denthouse Dental Clinic Turkey can be easily accessed on our website. We list real people reviews from trusted sources, and you can even leave a review yourself.
Last updated in Aug 2023

Get the best offers

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website